ADRESSEN & TELEFOONNUMMERS VOOR WAARNEMING NA 1700 UUR IN

20131006 L SEITE 14 14 (CA 1834 EMAILADRESSEN
ADRESSEN & TELEFOONNUMMERS VOOR WAARNEMING NA 1700 UUR IN
ADRESSEN „DIE TOLLSTEN BERLINER MÄRKTE EIN FILM VON ANNA

BEZOEKADRESSEN DE VENEN 5 DE WANNE 1 STADSKANAAL NIEUWBUINEN
BSV PROTOKOLLVERTEILERLISTE SEITE 2 VON 2 VERTEILERSCHLÜSSEL UND ADRESSENLISTE
CONTACTADRESSEN VOORZITTER MUSSCHEBROECK MARIEJOSÉ SOLDATENSTRAAT 4B4 1082 SINTAGATHABERCHEM TEL

Adressen & Telefoonnummers

Adressen & Telefoonnummers


Voor waarneming na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen kunt u terecht bij de:


Centrale Huisartsen Post Almelo

Zilvermeeuw 1

7609 PP Almelo

Tel: 088-588 0588


De dienstdoende zorgverleners op de post hebben inzage in een professionele samenvatting van uw medisch dossier. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dat laten weten aan uw huisarts.


Voor waarneming tijdens nascholingen en vakanties kan het zijn dat u buiten de artsen die zich bevinden in het gezondheidscentrum verwezen wordt naar de volgende artsen:


Dr. Kral

Tel: 0546-815546

Titus Brandsmahof 1, begane grond

7606 SB Almelo


Dr. L. Arninkhof en dr. L. Roelink
T: 0546-434058
Titus Brandsmahof 1, begane grond
7606 SB Almelo


Dr. T.J. Hendriks en dr. D. Olthuis
T: 0546-812832
Titus Brandsmahof 20, 1
e verdieping

7606 SB Almelo





KADRESSEN & TELEFOONNUMMERS VOOR WAARNEMING NA 1700 UUR IN lachten:

Huisartsenzorg is mensenwerk waarbij misverstanden kunnen ontstaan en ook fouten kunnen worden gemaakt. Wij waarderen uw op- en aanmerkingen, zowel positief als negatief, om daarmee kwaliteitsverbetering te bereiken. Als u een klacht heeft, vragen wij u dit in eerste instantie met de desbetreffende persoon te bespreken. Zo kunnen wij samen wrevels en misverstanden het beste voorkomen. Ook fouten kunnen het beste op een open manier met de directe betrokkene worden besproken. Als er nog geen oplossing gevonden is of de klager is (nog) niet tevreden, dan wordt de patiënt doorverwezen naar de klachtencommissie. Dokter W.A. van Lottum, dokter N. Zoon en dokter J. Verboom zijn aangesloten bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg www.skge.nl.
Dokter P.J.L.A.M. Schoenmakers en dokter M. Japenga zijn aangesloten bij de Klachtenpunt Huisartsenzorg Twente (
www.khtwente.nl)


Medische verklaringen:

In overeenstemming met de richtlijnen van de KNMG worden geen medische verklaringen (voor bijvoorbeeld school, werkgever of reisverzekering) afgegeven. Voor keuringen en overige zaken kunt u informatie vragen bij de assistente.

Mijngezondheid.net
Met Mijngezondheid.net kunt u 24 uur per dag online afspraken maken, via een e-consult korte vragen stellen en andere gezondheidszaken regelen. Kijk voor meer informatie op
www.mijngezondheid.net of vraag de assistente voor meer uitleg.



ADRESSEN & TELEFOONNUMMERS VOOR WAARNEMING NA 1700 UUR IN PADRESSEN & TELEFOONNUMMERS VOOR WAARNEMING NA 1700 UUR IN raktijkinformatie



Huisartsenpraktijk Windmolenbroek


Dr. Japenga Tel. 0546-820888

Dr. Schoenmakers Tel. 0546-825427

Dr. Verboom Tel. 0546-813683

Dr. Zoon en dr. van Lottum Tel. 0546-811212

Spoednummer Tel. 0546-540300

Adres: Zeearend 2, 7609 PT Almelo


Website:
www.huisartsenwindmolenbroek.nl

Email:

[email protected]




Inleiding:

In deze folder vindt u belangrijke informatie over de praktijk en onze werkwijze. Bewaart u deze folder goed. De informatie is overigens ook te vinden op onze website www.huisartsenwindmolenbroek.nl. Bij huisartsenpraktijk Windmolenbroek werken de huisartsen ieder met hun eigen praktijk. U heeft dus uw eigen huisarts als aanspreekpunt.


Praktijktijden:

De praktijk is op werkdagen geopend van

8.00 – 17.00 uur.

Na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen belt u met de Centrale Huisartsenpost Almelo.

Tel:088-588-0588.


Beltijden assistente:

Maakt u zoveel mogelijk gebruik van onderstaande beltijden:

08.00 – 11.00 uur:

Afspraken voor het spreekuur. Er zal dan worden gestreefd naar een afspraak voor dezelfde dag. Aanvragen van huisbezoek.

Uitslagen laboratorium- en röntgenonderzoek.
Brengen van urine: voor 10.00 uur.

13.00-16.00 uur:

Belt u tussen deze tijd voor een afspraak en uitslagen dan is dit in principe voor de volgende dag of later.

Voor spoedgevallen zijn wij vanzelfsprekend tussen 08.00 -17.00 uur bereikbaar via ons spoednummer.


Als u bij het maken van een afspraak aangeeft dat u meerdere vragen heeft, of een langer gesprek wilt hebben, kan de assistente hiermee rekening houden met het plannen van de agenda. Spaar niet een heleboel klachten op en neem geen andere patiënt mee voor wie geen afspraak is gemaakt.

Terugbel spreekuur:

Dr. Schoenmakers, Dr. Japenga, Dr. Zoon en van Lottum en Dr. Verboom hebben een terugbelspreekuur, afspraken hiervoor kunt u maken via de assistente van 08.00 -11.00 uur. Het terugbelspreekuur is bedoeld voor korte vragen en uitslagen van onderzoeken.


Werkoverleg en pauze:

Van 11.00–13.00 uur is er werkoverleg en pauze. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en dan zo nodig alleen voor spoedgevallen te bellen.


Huisbezoek:

Een huisbezoek is alleen bedoeld voor patiënten die door hun ziekte of beperking niet in staat zijn naar de praktijk te komen. In alle andere gevallen vragen wij u om naar het spreekuur op de praktijk te komen. Daar zijn de onderzoeksmogelijkheden beter. Verwacht u de huisarts bij u thuis nadat u uit het ziekenhuis ontslagen bent of ligt u in het ziekenhuis en verwacht u dat de huisarts langs komt, dan dient u dit telefonisch te laten weten.


Herhaalrecepten:

U kunt herhaalrecepten voor chronische medicatie aanvragen via de herhaalrecepten lijn (keuzemenu 2) of via www.mijngezondheid.net Maakt u gebruik van de herhaal receptenlijn spreek dan duidelijk uw naam, geboortedatum en apotheek in. Recepten die besteld zijn voor 11.00 uur kunt u 1 dag later ophalen na 16.00 uur bij uw apotheek. Belt u na 11.00 uur rekent u dan op een dag extra.


De praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ): De POH-GGZ ziet op verzoek van de huisarts patiënten met psychische klachten. Afspraken maakt u via het praktijktelefoonnummer van uw eigen huisarts.

De praktijkondersteuner somatiek (POH-S):

 De POH-S begeleidt patiënten met een lichamelijke chronisch aandoening, met name met Diabetes, Astma/COPD en hart- en vaatziekten. 

Zo geeft de praktijkondersteuner voorlichting over het ziektebeeld, begeleidt de patiënt bij medicatiegebruik en veranderingen in de leefstijl en voert controleonderzoeken uit.

Afspraken maakt u via het praktijktelefoonnummer van uw eigen huisarts.

De praktijkondersteuner beschikt over een eigen werkruimte. 


De assistente:

De assistentes maken afspraken voor het spreekuur, telefonisch spreekuur en huisbezoeken. Zij weten het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. Als u belt zal de assistente vragen naar de aard van uw klacht. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten. De assistente werkt onder instructies van de arts en heeft voldoende ervaring om het spoedeisende van uw vraag in te schatten.

De assistente heeft ook een aantal medische taken en heeft hiervoor een eigen spreekuur.

Maak hiervoor een afspraak op de aangegeven beltijden. U kunt bij haar terecht voor:


Oren uitspuiten, injecties geven, wondverzorging, doppler, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes maken, wratten aanstippen, bloeddrukcontrole, bloedsuikercontrole, lengte, gewicht, allergietest, ECG, holterfoon, 24-uurs bloeddrukmeter, SOA en urineonderzoek.



MAILADRESSEN DER STUTTGARTER STADTRÄTE CDU ALEXANDER KOTZ ALEXANDERKOTZSTUTTGARTDE IRIS
MODEL AMBTELIJKE VERKLARING WET BASISREGISTRATIE ADRESSEN EN GEBOUWEN
MODEL MANDAATBESLUIT UITVOERING WET BASISREGISTRATIE ADRESSEN EN GEBOUWEN


Tags: adressen &, adressen, waarneming, telefoonnummers