TOP OF FORM LBK NR 949 AF 24092009 GÆLDENDE

24

24.09.2009 Ole h.
Tap mot Godøy2/Vigra2 og Hano siden sist.
Etter hjemmetapet mot Ellingsøy så har Giske gått på 2 nye smeller. Først 8-2 tap borte mot samarbeidslaget Godøy2/Vigra2, så ble det 5-2 tap hjemme mot tabelltoer Hano.

Godøy2/Vigra2-Giske 8-2(3-0)
Målscorere for Giske var Ole h og Håkon h.
godøyil.no's referat finner du her.

Giske-Hano 2-5(2-2)
Hano FK's referat finner du her.

Neste kamp er førstkommende lørdag borte mot Lepsøy.
Avreise fra Roald klokken 13.15, Møt opp alle mann!!!

08.09.2009 Ole h.
2-4 tap hjemme mot Ellingsøy tross 1-0 ledelse til pause.
Selv om Giske kunne gå til pause med en "komfortabel" 1-0 ledelse, så var det gjestene fra Ellingsøy som reiste hjem med alle 3 poengene. Giske hadde god kontroll i medvinden før pause, og det var helt fortjent at Giske ledet til pause. Målet kom på straffe ved kaptein Anders Veddegjerde etter at unge Stian Johansen ble klart felt innenfor 16-meteren. Kampen ble preget av sterk vind, og hjemmelaget fikk lide i motvinden i 2.omgang. Ellingsøy fikk en tidlig redusering og fikk med det en liten vitamin-innsprøytning og i løpet av kort tid snudde de kampen til sin fordel og 3-1 ledelse. Giske kom bedre med midtveis i omgangen, og det var helt fortjent at Giske reduserte til 3-2 på et flott soloraid av Håkon Høybakk. Men dette var dagen for de "enkle" scoringene, og Ellingsøy fastsatte sluttresultatet til 2-4 mot slutten av kampen på et langskudd som fikk litt for enkel vei mot nettmaskene. "Redaksjonen" stiller spørsmålstegn ved ihvertfall 3 av målene, og med litt mere presisjon kunne disse målene kanskje vært unngått.....??

Laget: Robin, Håvard, Sinny, Even, Håkon, Stian, Anders, Ante, Sigurd, Ole h og Bjørn E.
Innbyttere: Joa, Vidar, Audun, Tom E, Øyvind, fleire??

Neste kamp er lokaloppgjøret borte mot Godøy2/Vigra2 onsdag kveld. Ifølge Godøyil.no så er det faktisk 10 år siden Giske's A-lag har møtt Godøy i seriesammenheng, og Godøy lover et skikkelig kamparrangement, så dette blir en høydare! Møt opp og hei oss frem til årets første borteseier !!!!!!

04.09.2009 Ole h.
"24092009 OLE H TAP MOT GODØY2VIGRA2 OG HANO SIDEN Høstlaget" Giske kapret 1 poeng borte mot Ravn!!
Selv om Giske ledet hele 3-0 før det var gått 20 min av første omgang, så vil nok mange kalle Giske's ene poeng for et solid ran !! Første mann på scoringslisten for Giske var rutinerte Vidar Giskegjerde. Han mottok en ball noen meter inne på egen banehalvdel, kontrollerte ballen fint og sendte avgårde en kanonkule som gikk via tverrligger og de nødvendige centimeterene innenfor streken. Kampen var 2 minutter gammel og lista var lagt... En kuriositet er at Vidar har 2 seriemål for Giske i sin lange karriere, og begge disse er scoret på bortebane mot Ravn !!!

På bildet Vidar Giskegjerde.

Neste mann ut var Håkon Høybakk, frisparket ble slått fra skrått hold og ca. 20 meter fra mål. En hardt slått serve gikk rett gjennom feltet og videre rett gjennom beina på en noe forfjamset hjemmekeeper, kampen var nå 13 minutter gammel. Så var det Anders Veddegjerde sin tur til å putte etter at Sigurd S. Kringstad ble felt innenfor 16-meteren og dommer dømte for straffe til gjestene. 3-0 og 18 minutt spillt, og faktisk helt fortjent !!!!
Hva som skjedde etter dette er et mysterium for de fleste i hvitt og blått. Ravn tok fullstendig over kampen og reduseringen lot ikke vente på seg. 3-1 kom etter fint spill av hjemmelaget, dette ble også pauseresultatet.
2.omgang ble en eneste orgie i målsjanser for Ravn. 2 nye mål kom tidlig i omgangen, og Giske hadde mer enn nok med å demme opp for angrepsvillige Ravner. Og hvordan dagens gode dommer kunne unngå å dømme straffe på en felling langt innenfor gjestenes 16-meter, er en gåte. Det oppstod riktignok noen tumulter i forkant av fellingen, og kanskje var dette grunnen til at dommeren valgte å dra forseelsen til utsiden av 16-meteren, PHU :-)
Disse startet: Robin, Håvard, Sindre, Vidar, Håkon, Sigurd, Bjørn E, Anders, Stian J, Ole h og Stian H
Innbyttere: Joakim, Karl Otto, Øyvind, Audun, Tom E.

Ikke akkurat fortjente poeng, men vi takker likevel og innser at Giske har startet høstsesongen riktig så flott. Nå venter sterke Ellingsøy på Giske Stadion fredag klokken 18.30. Giske tapte noe ufortjent 3-0 i bortekampen i vår, den kampen var faktisk et av høydepunktene i ellers så nitrist vårsesong.

Tabellen så langt finner du her.

21.08.2009 Ole h.
Seier og 3 poeng i høstens første kamp!!
Etter å ha tapt 12-2 mot Brattvåg2 i sesongpremieren så var det få som forventet noe annet enn stortap i hjemmemøtet mot samme lag sist onsdag. Med et noe mer rutinert lag enn sist, så var det Giske som var det førende laget i starten av kampen. Hjemmelaget presset på og kom mye rundt på kantene og spesiellt venstreving Sigurd var veldig aktiv i denne perioden. Men det skortet litt på nøyaktigheten foran mål, og derfor uteble scoringene.
Ikke før Giske fikk frispark på drøyt 20 meter ble det farlig. Kristoffer Grimstad ladet venstrefoten og sendte avgårde et skudd som keeper bare hørte susen av, dermed 1-0 til Giske !!! Brattvåg 2 hadde noe av banespillet, men kom sjelden til de store farlighetene. Innbytter Stian Hammervoll skulle få gleden av å legge på til 2-0 til vertene mot slutten av omgangen etter nydelig fremspill av nevnte Kristoffer.
Gjestene kom litt mere med i starten av 2.omgang og fikk også en fortjent utligning tidlig i omgangen. Så var det Giske som ledet an i banespillet en periode, og fikk også en del cornere. Og det var på en av disse at Giske gikk opp til 3-1.  Håkon Høybakk kom inn på bakerste stolpe og headet ballen i tverrligger og ned i fanget på Ole H. Eliassen som stod på 3-4 meter. Han kunne enkelt pirke ballen over streken. Men Brattvåg2 hadde ikke gitt opp helt ennå og greide nok en gang å redusere, men uten at hjemmelaget følte at seieren var truet. Kometen Stian Hammervoll hadde fortsatt ett ess i ermet og sendte avgårde en suser fra 25 meter som gikk utagbart oppe i venstre hjørnet til bortekeeperen, dermed 4-2 og endelig årets første 3-poenger til Giske.

Disse startet: Robin G, Håvard F, Sindre G, Vidar G, Håkon H, Stian J, Anders V, Kristoffer G, Sigurd S.K, Joakim G og Ole h.
Innbytere: Stian H, Svein K.Engeset(debutant) og Angel Madrigal Santamaria Burgos.

ÅRETS KAMP PÅ NESTUN!

Det blei en spennende kveld på Giske Stadion da Giske g13 møtte ubeseirede Spjelkavik.
Giske måtte vinne denne kampen for å greie opprykket til 1.div, og mulighet til å spille om kretsmesterskapet. Guttene hadde tapt en, en uavgjort og vunnet fem kamper, så kun 3 poeng telte denne kvelden. Giske gikk ut i høgt tempo og full innsatts, og ble belønnet med et tidlig mål ved Norvald Avseth, det holdt til pause. Med en  fantastisk 2. omg såg det ut til at dette vil gå veien, men ett minutt før slutt så fikk Spjelkavik en utligning. Da var det game over trodde alle, men bitter man tenna sammen og tar ut den aller siste safta i beina så er alt mulig.. også i denne kampen. 3 min på overtid snapper Lars Johan Gidske opp ballen på midt bana og passer videre til Hallvard Grøtta Giske, som lurer av en mann, pang det står 2-1 til Giske. For en jubel det ble på stadion, en slik jubel har ikke runget over Giske Stadion siden A-laget rykte opp til 6-div tidlig på 70 tallet! Når fløyta blåste slutt signalet, så var lettelsen komplett.

Så når tar guttene en velfortjent ferie, flott oppmøte på treningene har gitt resultat:) Undertegnede og oppmann Ove Bjørkavåg ønsker spillere og foreldre en god sommer!

Treningene starter oppigjen 2. aug, da blir det hardkjør!:)
Trening skaper samhold, trening skaper kameratskap. trening gir bedre helse og trening gir RESULTATER!
På laget spiller: Lars Johan Gidske, Isak Basma, Adrian Grimstad, Henrik Giskegjerde, Nikolai Giske, Peter Furnes, Marius Bjørkavåg, Norvald Avseth og Hallvar Grøtta Giske

Til høsten møter de følgende lag: Hødd, Volda, Hasundgot, Ravn, Spjelkavik, MSIL og et til lag som ikke er klart ennå. Vinneren blir kretsmester.

Mvh
Idar Giskegjerde
Trener

26.06.2009 Andreas G.
Siste kamp før sommerferien
Giske A-lag tapte på onsdag mot Hano 4-2 på Haramsøya, en kamp der Giske stilte med mange unge spillere.
Det var en varm kveld der vi satset på å gi ekstra mot topplaget i 5 div og vise at Giske ikke er en kasteball, men dessverre tok varmen og alle innbytterne til Hano knekken på Giske. Hano ledet 1-0 til pause, rett etter pausen var Giske bare milimeterne fra redusering, men dessverre kom Hano sterkt tilbake og la inn på mål nr 2 og 3. Taktikken til Hano som stilte med 18 mann var å gi alt når de var inne og bytte ofte. Giske kjempet godt men tapte mot et bedre lag. Første målet til Giske kom fra en flott enkeltmannsprestasjon fra Joakim som inn i 16m dempet ballen etter et innlegg(vippet over seg selv) og tok den på volley, stang inn. Det andre kom på indirekte frispark som Fredrik satte kontant opp i nettaket fra 6-7 meter etter at dommeren fikk med seg at en Hano spiller sa "min" på en corner.

Giske manglet blandt annet de rutinerte spillerne Anders, OleH, Ronny, Audun R, Angel og turbokaninene Sigurd og Bjørn Erik av diverse grunner.
Giskestilte med følgende: Øystein, Håvard F, Even G, Robin G, Sindre G, Andreas G, Håkon H, Fredrik F, Audun G, Joakim G, Raymond, Idar G, Stian J Tom Edvart G, +1? som gav en meget god innsats så lenge det holdt.

Raske fakta: Ingen gule/røde kort, varmt, ca 50 tilskuere og 50 milliard fluer, gode baneforhold.

Nå er det sommerferie for A-laget, vi kommer tilbake med tidspunkt for sommertreninger, men mest sannsynlig blir det Tirsdager og Torsdager!

16.06.2009 Andreas G.
Kampen mot Harøy avlyst! (Onsdag 17.06)

Denne kampen ble dessverre avlyst, Harøy ønsket ikke å gå inn for en ny dato, dermed vinner Harøy på walkover. Vi beklager at denne kampen avlyst, men satser på vi får en bra kamp mot hverandre til høsten, da på Nestun.
Avlysningen skylder en blanding mellom eksamener, ferie, Giskespelet og mer.

PS: For de som er hjemme og kan, så er det trening klokken 20:00 onsdag på nestun.

18.05.2009 Ole h.
Tap tross stor fremgang!!
Onsdag 13.mai tok Giske turen til Nes Stadion på Ellingsøy for kanskje å erobre sesongens første poeng. Og det så bra ut veldig lenge for aggressive gjester, men en dårlig 10-minutters periode midtveis i andre omgang gav 3 mål til hjemmelaget, og kampen endte 3-0 til Ellingsøy.
Giske var fullt på høyde med hjemmesterke Ellingsøy stort sett hele kampen, og hadde også flere gode scoringsmuligheter, men dessverre uten tellende resultat. Hjemmelaget hadde fordelen av å ha benken full av reserver, men Giske kun hadde med 3 innbyttere, og med mange slitne bein mot slutten av kampen, så ble dette utslagsgivende for resultatet til slutt.
Disse var med: Axel, Raymon, Even, Fredrik, Tommy, Bjørn E, Anders, Angel, Joakim, Ole h og Ronny.
Innbyttere: Robin, Stian og Laffen.
Vi hadde A-lagsdebutanter også i denne kampen, vi gratulerer Even Giskgjerde og Angel Madrigal Santamaria Burgos!!

Formkurven til Giske peker rett opp for tiden, vi har hatt stadig fremgang og med litt mer stabilitet i laget så er det ikke lenge før poengene kommer. Kanskje allerede førstkommende onsdag, da er det duket for lokaderby mot Godøy2/Vigra2 !!!!!!!  Mer om den kampen etterhvert.

07.05.2009 Ole h
T24092009 OLE H TAP MOT GODØY2VIGRA2 OG HANO SIDEN att av vinden!?!?!?
"Corner er mål" heter det på fotballspråket, og i onsdagens hjemmekamp mot Ravn ble det bekreftet at corner fort kan føre til scoring. Ravn fikk gleden av å velge side, og fikk da også gleden av en vannvittig medvind fra sørvest i første omgang. Giske hadde store problemer med å få ballen vekk fra egen banehalvdel i den sterke vinden, og mange klareringer endte opp med corner for gjestene.
Og disse cornerene ble skjebnesvangre for hjemmelaget da ikke mindre enn 4 cornere fant veien direkte i mål bak en noe forfjamset Giske-keeper !!!! Giske hadde veldig lite å by på i motvinden, og Ravn fikk omtrent gjøre som de ville. Gjestene noterte seg for nok en scoring før halv-tid, og pauseresultatet ble pinlige 0-5.

På bildet ser vi tomåls-scorer og kaptein, Anders Veddegjerde

Det var et noe nedbrutt hjemmelag som tok til på 2 omgang, men den kraftige medvinden hjalp laget fremover på banen og førte til et visst press mot Ravn-målet. Men det var faktisk gjestene som fant veien til nettmaskene først, og 0-6 var en realitet.
Giske kom mye bedre med i andre omgang, og kun dårlig presisjon i det avgjørende øyeblikk hindret laget i å komme til mange opplagte scoringsmuligheter. Heldigvis har Giske en fenomenal "lang-skytter" på laget i kaptein Anders Veddegjerde, og nevnte Anders noterte seg for 2 fantastiske langskudd som begge endte med scoring midtveis i andre omgang. Giske presset på for flere reduseringer, men det ville seg liksom ikke, og kampen ebbet ut med 2-6 tap. Bortsett fra 2 spillemål, så produserte faktisk Ravn veldig lite selv om resultatet kan vitne om noe annet. Ser vi bort fra cornerene som altfor enkelt havnet direkte i mål, så var hjemmelaget helt på høyde med gjestene, og poengdeling ville kanskje vært mere rettferdig. Men det heter visst at mål er med på å prege kamper, så også i denne.........

Disse startet: Robin, Håkon , Sindre, Fredrik, Raymond, Kaj, Anders, Ante, Bjørn E, Ole h, Joa
Innb: Audun R, Stian J, Karl O,

Neste kamp er førstkommende onsdag borte mot Ellingsøy på Nes kunstgressbane.
Ellingsøy spillte 2-2 hjemme mot Lepsøy i sin hittil eneste seriekamp, og Ellingsøy er av mange tippet som et av topplagene foran denne sesongen.

05.05.2009 Ole h
Årets første hjemmekamp, onsdag klokken 18.30 mot Ravn.
Etter det forsmedelige tapet borte mot Brattvåg2 forrige uke, er Giske nå endelig klar for årets første hjemmekamp. Motstander er Ravn, som sesongåpnet med sterke 5-1 hjemme mot Harøy i første serierunde.
Det var et noe urutinert mannskap som mønstret banen mot Brattvåg2, men rapportene melder om forsterkninger foran morgendagens kamp; Håkon Høybakk og Ante Giskeødegård har meldt sin ankomst, Håkon trolig på høyre backplass, og Ante får trolig sin plass sentralt på midtbanen(tror redaksjonen).
Sindre Giske har vært plaget med en lyskestrekk de siste ukene, men er på bedringens vei og stiller forhåpentligvis på sin vante midtstopperplass. Giske hadde mange debutanter forrige kamp, og alle disse er også aktuelle for morgendagens kamp, og dette lover bra for fremtiden.

Vi oppfordrer alle til å møte opp og heie Giske frem til årets første seier. AaFK kan dere se i oppsumeringen på TV2.

En kamp spillt i går:
Hano-Brattvåg2  4-1 (noe som tyder på at Hano kan bli en nøtt...)

29.04.2009 Ole h
Giske tapte "knepent" 12-2 i serieåpningen borte mot Brattvåg 2.
I kveldens serieåpning borte mot Brattvåg2, gikk Giske på en solid smell. Bortsett fra en 10-minutters periode midtveis i første omgang, så var hjemmelaget mange nummer for gode for Giske. Pauseresultatet var 4-1. Brattvåg 2 burde ledet mye mer til pause, men unge Robin Giskegjerde gjorde en meget god figur idag og vartet opp med flere gode redninger!!!!
Eneste lyspunktet får være at Giske hadde mange a-lagsdebutanter i dagens kamp: Robin G, Audun G, Stian J, Kai R. og Audun R. fikk alle sin a-lagsdebut idag.
Det var ellers et "nykomponert" Giskelag som entret banen idag, disse var med: Robin, Audun R, Fredrik, Sigurd, Tommy, Raymond, Kai, Anders, Bjørn E, Joakim, Ole h. Innbyttere: Audun G, Stian og Karl Otto.
Målscorere: Ole H og Bjørn Erik.

Andre resultater i vår avdeling:
Godøy2/Vigra2-Hano  0-3
Ellingsøy-Lepsøy    2-2
Ravn-Harøy   5-1
Lepsøy-Godøy2/Vigra2   3-2

Heldigvis har vi mulighet til å "reise kjerringa" allerede neste onsdag i hjemmemøtet med Ravn.

18.04.2009 Ole h
Seriestarten nærmer seg med stormskritt !!!!!

Det er nå kun 11 dager til årets første seriekamp. Giske tar turen til Brattvågen onsdag 29. april, for å møte Brattvåg 2. Dette blir den første av i alt 14 seriekamper, noe som egentlig er altfor lite, men etter serieomleggingen så får vi bare nøye øss med det vi får :-)

Hele serieoppsettet finner du ca. her.

Med kun en treningskamp innabords, kan man vel ikke si at kampformen er helt på topp, men med et par treningskamper den kommende uken så er alt mulig :-)

24.03.2009 Ole h.
V24092009 OLE H TAP MOT GODØY2VIGRA2 OG HANO SIDEN åren er på vei !!!!!
Dersom alt går etter planen er det duket for årets første trening på naturgress for Giske's A-lag på førstkommende fredag klokken 18.00! Info kommer på en mobil nær deg, følg med.....

Onsdag er det som vanlig trening på Valdervoll klokken 20.00.

N24092009 OLE H TAP MOT GODØY2VIGRA2 OG HANO SIDEN ESTUN SELSKAPSLOKALER

Skal du arrangere bryllup, konfirmasjon, barnedåp eller kanskje en "rundedag", så er Nestun Selskapslokaler ett perfekt lokale for en slik anledning. Storkjøkken, Handicap-heis og stor flott terrasse er bare noe av det vi kan tilby.

En oversikt over årets utleiedatoer på huset finner du her.

.
07.03.2009 Ole h.
Solid seier i første treningskamp !!!
Den første treningskampen har latt vente på seg, men når den endelig kom så leverte Giske varene. Kvamsøy ble til tider rundspillt, og hjemmelaget ga seg ikke før det stod 7-3 i målprotokollen!! Etter å hatt full kontroll i første omgang, kunne Giske gå til pause med solid 3-0 seier. Giske startet med dette laget: Axel-Håkon-Sindre-Ante-Tom E-Joakim-Fredrik-Angel-Bjørn E-Anders-Ole h.
Vår spanske venn Angel Madrigal Santamaria Burgos(kult navn)fikk sin debut idag, han gjorde en meget god figur og var kun en hårsbredd fra scoring.
I andre omgang veltet det inn purunge debutanter for Giske; vi kan nevne i fleng: Tvillingene Robin og Even Giskegjerde, Håvard Furnes, Stian Johansen og Audun Roaldsnes, og alle gjorde sine saker veldig bra !! Gratulerer alle sammen !!!
Mål nr.6:Ole H(innkast fra Bjørn E)
Mål nr.7:Bjørn Erik(soloraid fra midtbanen som endte med Bjørn's første scoring for Giske)

Kort oppsummert så kan det vel sies at Giske fikk en godkjent første kamp, selvfølgelig en del å rette på, men innsatsen var bra og når kondisen og samspillet blir bedre, kan dette bli veldig bra. Motstanden var vel heller ikke av den vasseste sorten, vi møter garantert bedre motstand når serien braker løst i slutten av april..

05.03.2009 Ole h.
Treningskamp mot Kvamsøy IL

S24092009 OLE H TAP MOT GODØY2VIGRA2 OG HANO SIDEN å er det endelig klart for årets første treningskamp. Motstander er Kvamsøy IL som holder til i avdeling 1 i 5.divisjon Sunnmøre, altså avdeling Søre Sunnmøre.
Kampen går klokken 17.00 på Valdervoll, men vi møter opp på Nestun klokken 16.00 for å benytte garderobene der.
Vi har nå trent godt i 2 måneder så det skal bli spennende å se hvordan vi ligger an. Kvamsøy er et lag som vi har møtt tidligere, og et lag som vi burde være helt på høyden med.
Referat fra et tidligere møte finner du her, bare bla litt nedover på siden.
På bildet: Giske-Kvamsøy, vinterserien, 4.mars 2006.

BASAR PÅ NESTUN

Fredag 6. Mars klokken 18.00 er det duket for god gammeldags Basar på Nestun.
Det blir salg av tombola, nå også med "Staurnes Joker", Salg av Årer, Trekning av lister.
Det blir også salg av kaffi og kaker. Og vi kan friste med mange flotte gevinster!!

Kom da vel :-)

03.02.2009 Ole h.
Avd. oppsett 5. div. Sunnmøre 2009

Etter kretstingvedtak i november blir 5. divisjon lavaste divisjon for menn senior.

Det vart påmeldt totalt 27 lag i denne divisjonen og SFK har no delt desse i tre avdelingar a 9 lag som spelar vanleg dobbel serie vår/haust.  Avdelingsvinnarane rykker opp i 4. divisjon og spelar enkel serie etter serieslutt om kretsmesterskap.